Η Εταιρία

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ PHARMACELL 2020 2 6

H PHARMACELL ιδρύθηκε το 2009, με κύρια δραστηριότητα την αντιπροσώπευση, εισαγωγή και διάθεση κτηνιατρικών φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής και εξοπλισμού, για κτηνιάτρους και κτηνοτροφικές μονάδες.

H πορεία μας υπήρξε εξαρχής ανοδική, γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτυσσόμαστε συνεχώς και να παρέχουμε νέα, διαφοροποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες. Κεντρικός άξονας της δραστηριότητάς μας, αποτελεί η μελέτη και παρακολούθηση των διεθνών τάσεων και πρακτικών στην ασφάλεια, υγιεινή και διατροφή των ζώων. Έπειτα προσαρμόζουμε αυτές τις πρακτικές, στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, αξιοποιώντας την επιστημονική γνώση και εξειδίκευση των ανθρώπων μας.

PORTFOLIO ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στο portfolio των προϊόντων της Pharmacell, εντάσσεται μια πλήρη γκάμα κτηνιατρικών προϊόντων, τόσο για παραγωγικά ζώα, όσο και για κατοικίδια. Περιλαμβάνονται Κτηνιατρικά Φάρμακα και Εμβόλια, Τροφές, Συμπληρώματα Διατροφής, Ά ύλες και Αναλώσιμα είδη για τα κτηνιατρεία.

Η PHARMACELL αντιπροσωπεύει για τη Μακεδονία & Θράκη, την Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Σ. Ελλάδα, την διευρυμένη γκάμα κτηνιατρικών φαρμάκων της NEOCELLL, των οίκων DOPHARMA, RICHTER PHARMA AG, IDT, CHANELLE, DFV, MAYMO LABORATORIOS SA, LEVET, OVEJERO LABORATORIOS.

 

PROFILE FARM 1170X400

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ
Επιπρόσθετα, η συνεργασία μας με τον ευρωπαϊκό οίκο OVER GROUP δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα κτηνοτρόφο, να επωφεληθεί από την καινοτόμο σειρά ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής OVER AGRO, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη αποδοχή.

Αντιπροσωπεύουμε επίσης αποκλειστικά στην Ελλάδα, τη σειρά PREMERVO, του γνωστού Ολλανδικού οίκου NUSCIENCE-VITAMEX, η οποία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ισορροπιστών και συμπληρωμάτων διατροφής για μηρυκαστικά.

Στη διευρυμένη γκάμα μας ανήκει επίσης η σειρά εξειδικευμένων διατροφικών προϊόντων του Γερμανικού οίκου BIOCHEM GmbH, (B.I.O.Tox®, ProB.I.O.-Sacc®).

Αντιπροσωπεύουμε επίσης για την ελληνική αγορά τα καινοτόμα προϊόντα - με διεθνή πατέντα - για νεογνούς του Αγγλικού Οίκου της AB-NEO

Παράλληλα, στην Pharmacell εισάγουμε Α' Ύλες και Ειδικά Πρόσθετα για τη Διατροφή των παραγωγικών ζώων, ενώ εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα μας, σχεδιάζοντας και παράγοντας ειδικά συμπληρώματα, με καινοτόμα συστατικά, σε συνεργασία με κτηνιάτρους και ειδικό επιστημονικό προσωπικό.

PET2 1170X400

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Ειδικά για την κατηγορία των Pet, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων διατροφής, περιποίησης και υγιεινής.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά, τα προϊόντα της Ισπανικής εταιρίας DINGONATURA, με την σειρά τροφών για σκύλους Dingo, την σειρά Ολιστικής Διατροφής Natura Diet, την ημι-υγρή σειρά τροφών Natural Menu, την σειρά υγρών μενού Mhims, αλλά και τα snacks Bocados και Moments by Bocados.

Στο portfolio των προϊόντων, που εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά, εντάσσονται οι σειρές περιποίησης και υγιεινής Over Zoo και Over Zoo Vet Line του Ευρωπαϊκού οίκου OVER GROUP.

Διαθέτει επίσης αποκλειστικά για την Ελλάδα, τα αμερικανικής κατασκευής παιχνίδια υψηλής ποιότητας και αντοχής Zogoflex® και ZogoflexAir® της West Paw. Σημειωτέο είναι ότι όλα τα παιχνίδια της γκάμας μας, συνοδεύονται από εγγύηση αντικατάστασης σε περίπτωση καταστροφής και παράγονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη.

Στην ευρεία γκάμα μας εμπεριέχεται και η ολοκληρωμένη σειρά άμμων υγιεινής για γάτες (μπενονίτης, σεπιολίτης, κρυσταλλική) και λοιπών ειδών υγιεινής (πάνες, μαντηλάκια κτλ) για κατοικίδια ζώα LindoCat του Ιταλικού οίκου Laviosa.

H PHARMACELL αποτελεί μια νέα, δυναμική και υποσχόμενη επιχείρηση, με όραμα και επιστημονική γνώση. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε διαφοροποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.

Καταλαβαίνω